Çakan’dan Pazar Esnafına Ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Karaağaç Mahallesi Halk Pazarında tezgah açan esnafları ziyaret ederek pazarcıların sorun ve taleplerini dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2014 13:40
Çakan’dan Pazar Esnafına Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan dün her hafta Pazar günleri kurulan ve Isparta’nın en büyük halk pazarı konumunda bulunan Karaağaç Mahallesindeki Halk Pazarında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çakan’ın esnaf ziyaretine Partinin İl Başkanı Cevat Gençay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
Öncellikle partinin il binasına gelen Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan partililerle buluştu. Burada günün programını yapan Çakan daha sonra partililer ile birlikte önce Sarıkamış Şehitleri Anısına düzenlenen yürüyüşe katıldı ve ardından Karaağaç Mahallesine giderek orada kurulan Halk Pazarındaki Pazaryeri esnafını ziyaret ederek pazarcı ve esnafın derdine ortak oldu.

ESNAFLAR; “BELEDİYE’DE SAADET PARTİSİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ” Karaağaç Mahallesindeki Pazaryeri esnaflarını gezen ve hemen hemen tüm esnaflarla tokalaşıp onlara ‘hayırlı işler’ dileyen Çakan, esnaflardan büyük ilgi gördü. Sıcak sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde, Bazı esnaflar Saadet Partisi’ni artık Isparta’da Belediye Başkanlığında görmek istediklerini dile getirdiler. Pazarcılar olarak çok sıkıntılar çektiklerini beyan ettiler.

ÇAKAN; “ONLAR BENİ BEN ONLARI BAĞRIMA BASTIM”
Pazar da gittiği her tezgâhın başında pazarcı esnafı ve pazarı gezen vatandaşların ilgisiyle karşılaşmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, söz konusu ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Seçim ziyaretlerimiz kapsamında Pazarcı esnaflarımızla kucaklaşmak, sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Ben halkın içinden biriyim. Seçildiğim takdirde Belediyenin kapısı kesinlikle halkıma açık olacak. Her karşılaştığım esnaf kardeşim beni bağrına bastı bundan mutluluk duydum.

“PAZARCI ESNAFI İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”
Bizler, sizleri onurlandırmak için bu yola baş koyduk. Sizlerin destekleri ile Isparta’da Saadet Partisi yani Milli Görüş Belediyeciliği göreve gelecektir. Pazaryerinin durumu ortadadır hiç korkmayın, sizler için hazırladığımız projelerimizle, Pazaryerinin esnafımıza, müşterisine ve Isparta’ya yakışır bir Pazaryeri olacaktır.

GENÇAY; “BİZLERİ DESTEKLEYECEĞİNE İNANIYORUZ”
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Belediye Başkan Adayımız sayın Süleyman Çakan ile yönetim korulu olarak bugün buraya sizlerle buluşmaya geldik. Sizlerin isteklerine karşılık vereceğimize inanmanızı istiyorum. Sizlerde bu adaylık sürecimizde, Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz. Verdiğiniz desteklerle Isparta’nın çevresini değişeceğinin sözünü de şimdiden sizlere veriyoruz” dedi.

ZİYARET AKŞAM SAATLERİNE KADAR DEVAM ETTİ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, İl Başkanı Cevat Gençay ve partinin yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ve dün sabah 11.00’de başlayan Karaağaç Mahallesi Halk Pazarı esnaf gezileri akşam saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum