Çakmakçı ‘Denenmişi Denemeyelim’

Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı iktidar partisine ve Belediye çalışanlarına seslendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:38
Çakmakçı ‘Denenmişi Denemeyelim’

Çakmakçı, denenmişi denemek hatadır diyerek, seçmenlere mesaj verdi. Halkın ilgisinden memnun olduğunu söyleyen Çakmakçı “Isparta halkı yeniliğe, güzelliğe kapısını açıyor. Bu anlamda çok mutluyuz” dedi.

Isparta halkının artık gerçekleri gördüğünü söyleyen Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “Benim 12 yıldır cezalandırılmış halkımın her şeyin farkında olduğunu görmekten mutluyum. Bilim adamları teorik ve pratik olarak uygulama yaparlar. Eskişehir’e bakın, Antalya’ya bakın bilim adamlarının şehri nasıl güzel yönettiğini görebilirsiniz. Isparta yeniliğe açıksa biz elimizi taşın altına koyduk. Biz tecrübelerimizi halkımızla paylaşmak istedik. Dersimizi çalıştık hazırız” diye konuştu.

Halkın her kesinimi kucaklayacak bir yönetim olacaklarına dikkat çeken Prof. Dr. Çakmakçı “2011 seçimlerine baktığımızda CHP ikinci parti konumunda. Bugün karşı partiler artık bir araya gelmeye çalışıyor. Bakıyoruz esnaf yok oluyor. Buna karşı güçlerin bir araya gelmesi ve rekabetin oluşturulması gerek dedik. Bu noktada kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak çalışacağımızı söylüyoruz” dedi.

ISPARTA ETTİĞİ YERDE DEĞİL
Isparta’nın hizmet alma noktasında hak ettiği yerde olmadığına dikkat çeken CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “Özellikle Isparta’nın son 12 yıldır kaybettikleri var. Bunun tersine dönmesi için iktidar partisinin desteğini beklemek boşunadır. Yerel yönetim iktidar partisinden olsa da olmasa da Isparta’ya nüfusu oranında bir par gelecektir. Ama Isparta’nın önünü açmak için proje hazırlayarak çalışmamız gerekiyor. Hükümet yada siyasi partiler Isparta’da bir iş yapmak isterse biz yerel yönetim olarak destek oluruz. Ayrıca onlardan da, ister iktidar, ister muhalefet milletvekili olsun hepsinden hazırladığımız projelere destek olmasını bekleriz” diye konuştu.

PERSONEL UZMANLIK ALANINDA GÖREVLENDİRİLECEK
Göreve geldiklerinde belediye personelinin yerleri ile oynamayacaklarını belirten Prof. Dr. Çakmakçı “Belediye personelini uzmanlık alanında değerlendireceğiz. Kimsenin özlük hakları ile oynamayız. Çünkü birinin hakkını yerseniz biliriz ki o kul hakkıdır ve öteki dünyada onun hesabını verirsiniz. Ben belediyeyi bir aile olarak görüyorum. Bu ailenin tüm fertlerinin mutlu olmasını istiyoruz. Burada açıklıkla ifade edeyim ki bizim yönetimimizde hiçbir çalışan kendi uzmanlık alanı dışında yerlere görevlendirilmeyecek” şeklinde konuştu.

DENEMEKTEN VAZGEÇELİM
Denenmişi denememek gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “Son 10 yılımız hep kavga ile geçmiş. Biz artık kavga ile idare edilen bir belediye istemiyoruz. Bizim literatürümüzde kavgaya yer yok. Ben sayın hemşehrilerime denenmişi denemenin bir hata olduğunu hatırlatmak istiyorum. Değerli hemşehrilerim denenmişi deneme bir defa yapılırsa hatadır. Ama sürekli tekrarlanırsa bundan zarar doğar ki biz halkımızın bu zarara yol açmamak için denenmişi denememesini istiyoruz. Artık denenmişi denemekten vazgeçelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum