Çakmakçı Günaydın’ı Eleştirdi

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “şimdi akademisyenden belediye başkanı olmaz diye kara propaganda yürütülüyor. Ben daha önce sayın Günaydın’ın kendisine d

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 09:59
Çakmakçı Günaydın’ı Eleştirdi

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “şimdi akademisyenden belediye başkanı olmaz diye kara propaganda yürütülüyor. Ben daha önce sayın Günaydın’ın kendisine de söylemiştim, Yusuf Ziya Bey ben Belediye Başkanı olurum ama sen Rektör olamazsın diye” dedi.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çakmakçı, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile ilgili bir anısını anlattı. SDÜ Rektörlüğü döneminde Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte Çin’e bir proje için geziye gittiklerini anlatan Çakmakçı, “o zamanda söylemiştim kendisine, Yusuf Ziya Bey ben Belediye Başkanı olurum ama sen Rektör olamazsın” diye konuştu.

Bir türlü tamamlanmayan ITKM inşaatının en çok Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaflara zarar verdiğine dikkat çeken Prof. Dr. Çakmakçı “ITKM inşaatı için 8 büyük firmaya yer ayrıldığı söyleniyor. Bu en çok Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan esnafları bitirecekleri anlamına geliyor. Biz yerel yönetime geldiğimizde ilk olarak ITKM’den cumhuriyet caddesi gibi ITKM etrafında yer alan caddeler üzerindeki Ispartalı esnaflarımıza yer ayıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.