Çakmakçı Halkla Kucaklaştı

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı dün Cuma Pazarında, Cumartesi günü de Kafeler Caddesinde halk ve esnafla kucaklaştı. Pazarda ve kafeler de herkesle tek tek tokalaşan Çakmakçı gördüğü ilgiden memnun görünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2014 15:03
Çakmakçı Halkla Kucaklaştı

Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı bugün sbah saatlerinde İl Genel Meclis Üyesi Kadir Şallı’nın oğlunun düğününe katılırken öğleden sonra ise Kafeler Caddesindeki işletmeleri gezerek esnafla ve halkla kucaklaştı.



Esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Çakmakçı’ya sorunlarını anlatmak için çevredeki evlerde oturan vatandaşlarda evlerinden inerek yanına geldi. Evinden inen bir vatandaş “Kafelerin olduğu bölgeye içkili mekanlar için ruhsat verildiğinden bu yana huzurumuz kalmadı. Biz üst katta oturuyoruz. Burada bizim gibi oturan çok sayıda aile var.



Fakat içkili mekanların gece 3-4’e kadar açık olması ve alkol alan kişilerin taşkınlık yaparak dağılmalarından bir gram huzur kalmadı. Bu sorunu belediye, valilik, emniyet hatta başbakana kadar şikayet ettik ama bir çözüm getirilmedi sizden en önemli talebimiz bu mekanların kontrol altına alınmasıdır” dedi.



Vatandaşın sorunlarını dinleyerek tek tek not alan Prof. Dr. Çakmakçı “mutlaka bu sorunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Tabi ki burada insanlar oturuyor ve kimsenin başka birini rahatsız etme hakkı yok. Bu noktada işletme sahipleri de görüşerek uygun çözümler üretilebilir. Bu nedenle biz belediyeyi sizlerle birlikte yönetmeye talibiz diyoruz” şeklinde konuştu.



CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Cuma pazarında esnafla ve halkla kucaklaştı. Esnafları ziyaret eden Prof. Dr. Çakmakçı Pazar yerinde yoğun bir ilgi ile karşılandı.



Esnaflarla görüşen ve yerel yönetimle ilgili projelerini anlatan Prof. Dr. Çakmakçı “halkımızın olduğu her alanda bizde varız. Çünkü sizlerle birlikte bir yerel yönetim oluşturmak istiyoruz. Sizlerle yönetmeyi istiyoruz, .çünkü sizlerin derdini ve pratik çözüm yollarını en iyi siz bilirsiniz” dedi.



Evlerinden çıkan bazı vatandaş Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’yı davet ederek yerel seçimlerde destek vereceklerini söyledi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum