Çakmakçı: Sıkıntıları Ortadan Kaldıracağız

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lüftü Çakmakçı ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerine Bağlar Mahalle Muhtarı Yaşar Aydemir ile devam eden Çakmakçı, mahalle ile ilgili sorunları dinleyerek "hazırladığımız projeler ile sıkıntılarımızı ortadan kaldıraca

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 17:41
Çakmakçı: Sıkıntıları Ortadan Kaldıracağız

Bağlar Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten ve görevinde olduğu sürece kimsenin kendisini ziyaret etmediğini belirten Yaşar Aydemir, sosyal tesisin sürekli boş kaldığını veya gereksiz kullanıldığını ifade etti. Aydemir "Mahallemizde ve özellikle okulumuzda kurulan baz istasyonlarına bir çözüm yolu üretmenizi istiyorum. Trafik sorununun bir nebze de olsa azaltılması Isparta halkı için çok büyük bir değişim sağlayacaktır" şeklinde konuştu. Bağlar mahallesinde oluşan çarpık kentleşmenin çözülmesi için de bir proje istediğini belirten Aydemir, "Yapılacak değişiklikler sadece Bağlar mahallesinde değil Isparta için yapılacağını düşünüyorum" dedi.

"SOSYAL TESİSLERİ KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ"
Konuşmasına sosyal tesis projelerini anlatarak başlayan Çakmakçı "Sosyal tesislerin yerine kültür merkezleri açacağız. Bu Kültür merkezlerinin içerisinde muhtarlıklar, sinema salonu ve Ispartalı halkımızın hoşça vakit geçirecekleri alanlar yapacağız. Isparta olarak her zaman mala yatırım yapıldı bundan sonraki düşüncemiz insana yatırımdır bunun aynısını Üniversitede yaptık ve Isparta'da da yapacağız" dedi.

"HÜKÜMETİN PARASINA İHTİYACIMIZ YOK"
Çakmakçı " Yapacağımız icraatları halka yapacağımız için hükümetten gelecek paraya ihtiyacımız yok. Biz gücümüzü halktan alacağız biz insanların önüne engel olmayacağız " dedi. Mahallelere kurulan baz istasyonlarını yönetime geldiğinde dışarıya çıkaracağını belirten Çakmakçı, " Oy almak için bin bir türlü yalana ihtiyacımız yok biz yapacağımız işlerin sözünü verir ve Belediye Başkanı olduğumuzda da bu sözlerimizi birer birer tutarız.” diye konuştu.

"YENİ BİR PROJE İLE ÇARPIK
KENTLEŞME SORUNUNU KALDIRIRIZ"
Çarpık kentleşme sorununa da değinen Çakmakçı, " Yeni bir imar planlanmasının ardından çarpık kentleşme sorununu ortadan kalkacaktır. Trafik sorununun da insanlarımızın toplu taşıma araçlarının tercih etmeleri halinde çözülecektir. Atık çöpleri de değerlendireceğiz. Yabancı şirketlere söz hakkı vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.