Çakmakçı: Terziler Kooperatifleşmeli

Isparta Terziler ve Yorgancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Genel Kurulu’nda konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Çakmakçı, terzilerin yaşayabilmesi için kooperatifleşmesi gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 15:08
Çakmakçı: Terziler Kooperatifleşmeli

Günümüzde el emeğinin geri plana itildiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, “Kapitalist Sistemde İnsan Geri Plana İtiliyor, kar daha fazla önem kazanıyor. Biz de diyoruz ki; terzilerimiz yeni alanlarda yeni imkanlarla mesleklerini icra etsinler. Nasıl icra edebilirler? Az önce Aybatılı Başkan terzi esnafının şirketleşmeleri gerektiğini söyledi.ama biz diyoruz ki, kooperatif şeklinde bir gelişme olursa, sizlerde kooperatife üye olursanız, biz de belediye başkanı olursak kooperatif vasıtasıyla gelişmenize katkı sağlayabiliriz.” diye konuştu.

İDDİALI GELİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Isparta’da ilk defa ciddi bir şekilde halkın önünde iktidar olmayı istediğini belirten Çakmakçı, “Bunu yaparken de esnafla, memurla, gencimizle, yaşlılarımızla olmak istiyoruz. Türkiye7nin bir heyecanı ihtiyacı var. Çünkü Türkiye heyecanını kaybetti. Ama biz heyecanımızla iktidara yürüyen, projeleriyle ileriye gitmeyi planlayan bir örgütüz. Biz Isparta’dan başlayıp, Türkiye’ye model olmaya çalışacağız. Modeli olduğumuz her şeyin de arkasında duracağız. CHP son derece iddialı geliyor. Çünkü artık Isparta’da 70 bin komşu, 240 bin hemşeri ile kol kola gezmek istiyoruz. Biz tüm halkımızı birlikteliğe davet ediyoruz. Biz artık iktidar yolunda varız, kimseye de bizimle olur musunuz demiyoruz. Çünkü biz hep birlikte beraber olalım diyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.