Çakmakçı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2014 17:22
Çakmakçı Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, önceki gün akşam Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD) Başkanı Özcan Pınarcı’yı ziyaret ederken, dün de Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Demir’e ziyarette bulundu.

ISİAD ziyaretinde konuşan Çakmakçı, “Biz işadamlarının toplumun önünü açtığını ve işsizliği önlemede büyük önem taşıdıklarını biliyoruz. Isparta yeni teknolojilere açtır. Yeni teknolojiye ulaşmak için de kurum ve kuruluşlarla birleşip, destek veren bir niteliği oluşturmamız lazım. Biz belediyeyi aldığımız zaman Isparta ciddi bir atılım sağlayacaktır. Belediye yatırımcı kuruluş değil, yatırımların önünü açan bir kuruluş olacaktır” diye konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı ise, tüm partilere aynı mesafede yaklaştıklarını ve bütün üyelerinin istedikleri partiye oy verebileceklerini söyledi. Pınarcı, CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Pazar esnafının sorunlarını aktaran Demir, “Antalya’dan alınan sebzelerde Pazar esnafımız çok mağdur oluyor. Antalya halkından hal çıkış ücreti 5 lira alınırken, Isparta esnafından 50-60 lira civarında bir ücret alınıyor. Bu konuda esnafımız çok mağdur ediliyor. Bizim istediğimiz bunun eşit hale getirilmesidir.” ifadelerini kullandı.

Esnafın asla göz ardı edilemeyeceğinin altını çizen Çakmakçı ise, “Biz her seferinde esnaftan bahsediyoruz. Başkanlığa geldiğimiz zaman Antalya ve Burdur illerindeki Belediye Başkanları ile irtibata geçip, bu gibi sorunları çözebiliriz. Bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum