Çakmakçı’dan Murat Gevrek’e Ziyaret

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’e ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2014 11:03
Çakmakçı’dan Murat Gevrek’e Ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Çakmakçı, dün 15.00’da Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Isparta’da spor kültürünün istenildiği kadar gelişmediğini dile getiren Gevrek, “Anne-babalar spor yapmayınca çocukları da spora meraklı olmuyorlar. Isparta’da spor kültürü oluşmamış. Fakat ilimizde düzenlenen organizasyonlar, gençlerimizi biraz daha spora çekiyor. Isparta’nın çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilmesi için tesislere ihtiyaç duyuluyor. Her şey tam olarak oturmuş durumda değil. Bugün herhangi bir organizasyon düzenlemek istediğimizde Isparta’da sporcuları ağırlayacak otel bulamıyoruz. Her şey birbirini tetikleyen unsurlar aslında. Bizim Davraz Dağımız var ki, yaz aylarında spor kulüplerinin kamp yapabileceği bir yer. Buradaki tesisleşmeyi daha da modern hale getirip, spor alanlarını genişleteceğiz. Şuanda bununla ilgili çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı ise, imar planın yeniden ele alınması gerektiğini ve böylece spor kompleksleri için gerekli alanın da oluşacağını belirtti. 2050 yılında Isparta nüfusunun yaklaşık 1 milyona ulaşacağının altını çizen Çakmakçı, yapılacak tüm projelerin geleceğe yönelik olması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum