Çakmakçı’dan Tabip Odasına Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında demokratik kitle örgütlerine ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı dünde Isparta Burdur Tabip Odasını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Çakmakçı’dan Tabip Odasına Ziyaret

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı tüm demokratik kitle örgütlerinin kendileri açısından önemli olduğunu söyleyerek “bütün demokratik kitle örgütlerimizden kendi alanlarında bilgi almak ve sorunları onlardan dinlemek bizim açımızdan önemli” dedi.

SAĞLIKTAKİ DÜZENLEMELER KAYGI VERİCİ
Sağlıkta yapılan düzenlemelerin vatandaşlarda kaygı uyandırdığını söyleyen Prof. Dr. Çakmakçı “Tabip odamızı ziyaret ederek kendileri ile Isparta’nın sağlık sorunlarını ve yeni yapılacak şehir hastanesi konularını görüşmek istedik. Biz Isparta’ya yapılacak her yatırımın önünün açılması gerektiğine inanıyoruz. Ancak sağlık konusu herkesi çok yakından ilgilendiriyor ve bölge hastanesinin ileride alacağı durumdan herkes habersiz. Isparta’da bu noktada biz bir kaygı taşıyoruz. Daha önceleri halkımız üniversite hastanelerine ve bir takım hastanelere gidemedikleri için serzenişte bulunuyordu. Bugün gidebiliyorlar ama vatandaşlara bu noktada ekstradan bedeller ödetiliyor. Yarın bölge hastanelerinde de benzeri bedeller çıkarsa Isparta’daki yaşayanların geleceğinde sağlık açısından bir kaygı oluşturup oluşturmayacağını öğrenmek ve tabip odamızın fikrini almak istedik” diye konuştu.

Isparta Burdur Tabip Odası Başkanı İlker Büyükyavuz ise Öncelikle sayın hocamıza başarılar diliyoruz. Tabiî ki sağlık yaşamın kendisi, bir ildeki yaşanabilirlikle doğrudan ilgili. Ben kendilerine bu ziyaret nedeniyle teşekkür ederek bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum