Çakmakçı’ya Moroğlu Desteği

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu partisinin yerel seçim çalışmalarına destek vermek için Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Çakmakçı’ya Moroğlu Desteği

Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı il esnafları ziyaret eden Moroğlu “bir Isparta modeli oluşturmak istiyoruz. Bu modelinde esas aktörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’dır. Prof. Dr. Çakmakçı ile toplumun tüm kesimlerini birleştirerek Isparta’nın birleştirici gücünü göstereceğiz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dün Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Isparta’ya gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Prof. Dr. Çakmakçı ile birlikte esnafları ziyaret etti.

ISPARTA DEĞİŞİM İSTİYOR
Esnaf ziyaretinin ardından bir değerlendirme yapan Moroğlu “Isparta’da bir değişim isteği ve bu değişim isteği doğrultusunda adayımız Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Hem il yönetimimiz hem de Sayın Çakmakçı hocam çok iyi çalıştılar ve görüyoruz ki halkımız bu çalışmanın karşılığını verecek. Türkiye’nin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Hocam da bu nedenle aday oldu. Kendisinin ayrı bir ünvana veya apolete ihtiyacı yoktur” dedi.

BİRLEŞTİRİÇİ ADAY
Türkiye genelinde olduğu gibi seçimlerin yerel seçim havasından çıkarak genel seçim havasına büründüğünü söyleyen Moroğlu “Isparta Türkiye içinde çok önemli bir merkez. Çünkü merkez sağdaki arkadaşların yoğun olduğu bir il. Merkez sağdaki arkadaşlar aramızda bugüne kadar cumhuriyetin değerlerinin korunması noktasında bir sorunumuz olmadı. Bunu da göstererek tüm kesimleri kucaklayacak bir adayla birleştirici olmak istedik” diye konuştu.

ISPARTA MODELİ
Bir Isparta modeli oluşturmak istediklerine dikkat çeken CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu “seçimler öncesinde Isparta’da Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası, İşadamları Dernekleri, sendikalar gibi çeşitli demokratik kitle örgütleri ile görüşerek toplumu birleştirmek için nasıl bir aday gösterilmesi gerektiğini sorduk. Aldığımız cevaplar sonucunda toplumu birleştirmek için vizyon sahibi, tahsilli, geçmişinde başarılı işler yapmış bir simayı aday göstermek gerektiği yönünde uyarıları dikkate alarak, SDÜ eski rektörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı hocamı adayımız olarak belirledik. Oluşturmak istediğimiz Isparta modelinin esas aktörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı olacak” dedi.

Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ise yaptığı değerlendirmede “halkımızın ilgisini gördükçe mutluluğumuz artıyor. Toplumun tüm kesimlerini birleştirerek oluşturacağımız yönetim anlayışında Isparta birlikteliğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.