Çaldığı Şeye Çok Şaşıracaksınız

Çaldığı Şeye Çok Şaşıracaksınız

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2016 12:50
Çaldığı Şeye Çok Şaşıracaksınız

Tadilattaki yerden iş makinaları çaldığı tespit edilen şüpheli yakalandı.

İstiklal Mahallesi 1109 sokak üzerinde bulunan bir işyerinde yapılan tadilat çalışmaları için kullanılmakta olan seramik kesme makinası, spiral makinesi, harç karma mikseri ve çeşitli el aletlerinin çalınması sebebi ile müşteki M.G. nin şikayetçi olması üzerine ekiplerimizce olayın fail yada faillerinin tespiti için gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizce işyerinde bulunan güvenlik kamera kayıtları ile çevrede yapılan incelemeler neticesinde şüphelinin daha önceden de benzer suçlardan kaydı bulunan H.H.Ç. isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalanması için takip çalışmalarına başlanılarak kısa sürede yakalanması sağlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak “Açıktan Hırsızlık” suçundan hakkında yasal işlem yapılan H.H.Ç. isimli şahıs sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ