Çaldıkları Altınları Bozdurup, Oto Alım - Satımı Yaptılar!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Halıkent Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen hırsızlık olanın ardından düzenledikleri operasyonda biri çocuk iki şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan çalışmalarda iki şüphelinin çok sayıda olaya karıştıkları tespit edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Çaldıkları Altınları Bozdurup, Oto Alım - Satımı Yaptılar!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün yaptıkları operasyonda il merkezi ve ilçelerde çok sayıda hırsızlık olayına karışan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin aldığı bilgilere göre, il merkezi Halıkent Mahallesi’nde bir evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili yaptıkları operasyonda suça sürüklenen 17 yaşındaki H.H.G. ile olaylara karıştığı iddia edilen A.B.M.’yi gözaltına aldı.

Gülcü Mahallesi’nde yapılan operasyonda şüphelilerin kaldıkları evde çok sayıda hırsızlık eşyası bulunduğu bildirildi.
Emniyet güçleri, yaptıkları aramalarda 1 adet LED TV – 1 adet dizüstü bilgisayarı – 1 adet cep telefonu ve 1 adet oyun konsolu ele geçiren polis ekipleri, 2 şüphelinin il merkezi ile Senirkent İlçesi’nde de çok sayıda olaya karıştıklarını saptadı.

Gözaltına alınan şüphelilerin il merkezi ve ilçelerdeki kuyumcularda, 3 adet burma bilezik – 1 adet çeyrek altın – 1 adet altın bilezik – 2 adet yüzük – 1 adet gerdanlık ve 1 adet madalyon bozdurdukları ve bu paralarla da oto alım satımı yaptıkları ortaya çıktı.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği, şüphelilerin gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.