Çaldıklarıyla Yakalandılar

Çaldıklarıyla Yakalandılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2021 23:57
Çaldıklarıyla Yakalandılar

Isparta’nın Gelendost İlçesi Köke Köyü’nde 5 Aralık 2021 tarihinde O.Y. isimli şahsa ait evden 13 bin TL ve 100 Euro parasını çaldıkları tespit edilen S.C., B.A.C. ve Z.C. isimli şüpheliler bir gün sonra Jandarma dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (ASAT) ve Gelendost Jandarma Komutanlığı Asayiş timlerinin ortak çalışmasıyla çaldıkları paralarla birlikte yakalandı.

Şüpheliler hakkında yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, Gelendost İçesi Çaltı Köyü’nde 28 Ağustos 2021 tarihinde A.Ç. isimli bir şahsa ait 1 adet sanayi tipi kaynak makinesi, 1 adet dalgıç su pompası, 2 adet akü, 1 adet tork anahtarı,  4 adet maşon boru ve muhtelif malzelemeler de çaldıkları tespit edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre şüphelilerin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Yalvaç T Tipi cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.