Çalışanıma Canım Kurban

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar büyük bir özveri ile çalışmaları yürüten personele teşekkür ederek, “Çalışan arkadaşlarıma canım kurban. Bu çalışmalara can dayanmaz ama arkadaşlarımız büyük bir özveri gösteriyor ve

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 12:38
Çalışanıma Canım Kurban

Başkan Günaydın ayrıca 2013 yılı altyapı ve asfalt hedeflerini de 250 km olarak belirledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Avrupa kalitesinin üzerinde bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Isparta’nın 81 ile örnek olacağını dile getirdi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmaları her an yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın son olarak stabilize serme çalışmaları bir günde tamamlanan ve aynı gün asfaltına geçilen belediye önü ile Özkanlar Kavşağı arasında yürütülen gece çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Günaydın incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, Demirköprü ile otogar arasındaki çalışmalarda çok acele edilen bir yer olduğunu söyledi. Belediye olarak işleri en kısa zamanda bitirme kabiliyeti ve azmine sahip olduklarını aktaran Başkan Günaydın, hedeflenen programın önünde gidildiğini aktardı.

Belediye ile Özkanlar Kavşağı arasındaki asfaltlama çalışmalarının da bitirildiğini belirten Günaydın, 2 derecenin altında asfalt dökmenin mümkün olmadığını ancak şu an için havanın 3,5 derece olduğunu dile getirdi. Caddede gündüz stabilize serme ve sıkıştırma işlemlerinin tamamlandığına değinen Başkan Günaydın, aynı günün akşamında da asfaltlamanın bitirildiğine işaret etti. Çalışmaları üst kalitede yaptıklarını söyleyen Başkan Günaydın, 30 gün sürecek işi bir günde tamamlayabildiklerini ve bundan dolayı da trafiğin yoğun olduğu caddeleri kapatma cesareti gösterdiklerini anlattı.

Bu çalışmaların araç ve ekiple olduğunu ifade eden Başkan Günaydın, bu çalışmaları büyük bir özveri içerisinde gerçekleştiren personeline de teşekkür etti. Başkan Günaydın, “Çalışan arkadaşlarıma canım kurban diyorum. Bu çalışmalara can dayanmaz ama arkadaşlarımız büyük bir özveri gösteriyor ve tüm enerjilerini ortaya koyuyorlar. Önümüzdeki sezon hedefimizi altyapısıyla birlikte 250 km’lik dayanıklı asfalt olarak belirledik. Bunlar tamamlandığında yepyeni bir şehir oluyoruz. 81 ile örnek oluyoruz. Çalışmalarımızı Avrupa kalitesinin üzerinde gerçekleştiriyoruz. Tüm Isparta’mıza gelecek hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum