Çalışanlara Gözümüzün İçi Gibi Bakıyoruz

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi: ''Başbakan'ın, 27 Nisan e-muhtırasına sıra gelince, 'genel bir araştırma yapalım' demesini topu taca atmak olarak değerlendiriyorum'' dedi.TBMM Genel Kurulu'nda 12 Eylül referandumuna ilişkin tartışma yaşandı.Genel Kurul'd

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 11:30
Çalışanlara Gözümüzün İçi Gibi Bakıyoruz

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi: ''Başbakan'ın, 27 Nisan e-muhtırasına sıra gelince, 'genel bir araştırma yapalım' demesini topu taca atmak olarak değerlendiriyorum'' dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda 12 Eylül referandumuna ilişkin tartışma yaşandı.Genel Kurul'da, Kamu Görevlilerine Sendikaları Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın 2. bölümü üzerindeki görüşmeler sürüyor.

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, verdikleri bir önerge üzerinde konuşurken, Meclis'teki norm kadro çalışmasını gündeme getirdi.

Meclis'te bir çok bankamatik memuru olmasına rağmen, çalışan personelin mağdur edildiğini iddia eden Aslanoğlu, ''Onlar dururken, gariban bahçıvan ve çayçıdan ne istiyorsunuz? Bahçeyi temizletmeyecek misiniz, çay servisi yapılmayacak mı? Ama siz bunları taşeronlara yaptıracaksınız. Sayın Bakan'a, adam çıkarıp yerine taşeron işçi alacak olan Meclis'i ihbar ediyorum'' dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Meclis'te kadro şişkinliği olduğunu herkesin bildiğini belirtti.

Bu nedenle normal kadro çalışması başlatıldığını ifade eden Bilgiç, ''Haksız yere görevinden uzaklaştırılmış hiç kimse yoktur. Meclis, bütün çalışanlarına sahip çıkacaktır'' dedi.

Bilgiç, güvenlik elemanlarıyla birlikte 6 bine yakın personelin Meclis'te çalıştığını kaydederek, emekli olan çalışanlara da ilave ödeme yapıldığını bildirdi. Bilgiç, ''Çalışanlara gözümüzün içi gibi bakıyoruz. Onların yerine taşeron işçi getirme gibi bir niyet de yoktur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.