Çalışkan: 'Harcadığım Paralar Haram Olsun'

Çalışkan, Kanal 32'de önceki gün yayınlanan Basın Kulübü'ne bağlanarak bir takım iddialarda bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 17:17
Çalışkan: 'Harcadığım Paralar Haram Olsun'

Isparta Emrespor Kulüp Başkanı Çalışkan, Basın Kulübü programına telefonla bağlanarak, açtı ağzını yumdu gözünü. Isparta spor’la ilgili temliğini kaldıracağını belirten Çalışkan, arkasından filmlerin çevrildiğini iddia ederek, Emresporlu yöneticilere sitem etti ve ekledi: "İddiadan gelecek 900 bin TL'lik paranın peşindeler."

. Canlı yayında bulunan Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, Çalışkan"a, "Ispartaspor'da başkanlık yaptığınız dönemde 1 trilyonluk temlik koydunuz. Bu temliği kaldırmanızı istiyorum" dedi. Çalışkan da, "Ispartaspor'da temliği kaldırıyorum. Helal olsun. Ben parayı seven bir insan değilim. Emrespor'a temlik de koymadım. Yaptığım harcamalar Emrespor'a haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum. Ben bu takım için neler yaptım. Heykelini dikeceğiz diyenler bugün beni silmeye çalışıyorlar" dedi.
 
 Kendisinin bir süredir panik atak ve depresyon nedeniyle tedavi gördüğünü belirten Çalışkan, "Birileri çıkıyor kendisinin olduğu için destek gelmediğini ileri sürüyor. Ben kimseden destek istemiyorum, büyüklerimize de saygı duyuyorum. Atakan Yazgan 25 bin TLlik teminat verdi, onu sildiler. Ahmet Kahraman 200 bin TL verdi onu da sildiler. Ve ben 700 bin TL verdim beni de silmeye kalkıyorlar" diye konuştu.
 
 Yaptığı harcamalarla ilgili tüm faturaların yönetici Fehmi Gülver'de olduğunu söyleyen Çalışkan, "Bana sadece Digitürk'ten gelen 50 bin TLyi verdiler. Hem benim paramı vermiyorlar, hem de beni yıpratmaya çalışıyorlar. Beni bu işler soğutmaya çalışıyorlar. Takıma yazık edecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum