Çalışkan Ispartaspor'a 6 bin TL Prim Dağıtacak

Ispartaspor Genel Koordinatörü İsmail Çalışkan, Kahramanmaraş maçı öncesinde futbolculara ve personele 6 bin TL dağıtarak prim dopingi yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2011 12:44
Çalışkan Ispartaspor'a 6 bin TL Prim Dağıtacak

Ispartaspor’da daha önce Kulüp Başkanlığı yapan ve yönetim tarafından Genel Koordinatörlüğe getirilen İsmail Çalışkan, sonuna kadar savaşacaklarını söyledi. Pembe-yeşilli takımın bu kadar sahipsiz bırakılmasına bir anlam veremediğini belirten Çalışkan, “Takımı bu hale getirenler utansın” dedi.

Genel Koordinatör İsmail Çalışkan, “Ben bu takımı çok seviyorum. İçim cız ediyor. Bir zamanlar Atatürk Stadı’ndaki o atmosferi hatırlıyorum da şimdiki duruma bakıyorum. Ne hale getirdiler benim Ispartaspor’umu. Bana hırsız dediler. Para verdim, veriyorum ve vereceğim. İyi de ben bu kulüpten hiç para almadım. Ispartaspor’un parası mı varda alacağız. Bitmiş kulübe şu ana kadar yaklaşık 25 bin TL verdim. Her şey belgeli. Hatta hesap girişlerini yönetici Coşkun Demirel üzerinden yaptırıyorum. Hiç gerçekleri konuşan yok. Benden başka Ispartaspor’u seven yok mu? Benim federasyonda şu an alabileceğim 240 bin TL param var. Benim ihtiyacım olsa gider çekerim. Bu takımı bu hale getirenler utansın” diye konuştu.

Kahramanmaraş maçının var olma karşılaşması olduğunu kaydeden Çalışkan, “Darıca maçında yüzde yüzlük golleri atamadık. Kahramanmaraş maçını alamazsak Allah rahmet eylesin. Mağlubiyet ve beraberlikte bu takımı kurtaramayız. Mutlaka kazanmalıyız. Ben çocuklarıma inanıyor ve güveniyorum. Ya herro ya merro maçımız. Bu hafta şeytanın bacağını kıracağız. Takımı Kahramanmaraş maçı öncesinde Antalya’da kampa alalım dedim. Teknik kadro sıcak bakmadı. Benim oğlumda bugün tesislere gelerek maçtan önce 5 bin TL prim dağıtacak. Biraz da personele vereceğim. Bu parayı niye veriyorum, çünkü maçı alacaklar. Maçı alsınlar, 5 bin TL daha vereceğim. Yeter ki maçı alsınlar. Kahramanmaraş maçı Ispartaspor’un var olma karşılaşması” açıklamasında bulundu.

Bu arada Çalışkan, tüm futbolseverleri tribünde görmek istediğini belirterek, “Bu çocuklarımıza son kez sırt dönmeyelim, destek olalım. Bu maçı alırsak ben iddia ediyorum, ligde kalacak takımımız. Futbolcularımızı motive etmek için yarından itibaren Isparta’da olacağım” dedi.

Çalışkan, kendisine eski yöneticilerden Murat Petek’in de destek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum