Çalışkan: 'Ispartaspor'u Küme Düşürmeyeceğiz'

Ispartaspor Yönetimi tarafından Genel Koordinatörlüğe getirilen eski Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, cumartesi günkü Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde çok iddialı konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2011 13:42
Çalışkan: 'Ispartaspor'u Küme Düşürmeyeceğiz'

Ispartaspor Yönetimi tarafından Genel Koordinatörlüğe getirilen eski Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, cumartesi günkü Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde çok iddialı konuştu. ‘Bugünden itibaren tabelaya baksınlar. Hedef: 7’de 7. Bunu başaracağız.’ diyen Çalışkan, “Bu kulübü düşürmeyeceğiz. Sıkıntılı dönemde geldik.

Ispartaspor’un dışarıdaki maçlarına 10 bin TL, içerideki karşılaşmalarına 5 bin TL prim veriyorum. Futbolcularımız teknik heyete ve bana söz verdiler. Biz bir aileyiz.

Sonuna kadar savaşacağız. Kurtuluş Savaşımız Darıca Gençlerbirliği maçıyla başlıyor. Para da var huzur da. Bu takım kümede kalacak başka düşüncemiz yok. Evlatlarım beni utandırmayacak. Cumartesi günü maç bittikten sonra tekrar burada konuşacağız. Maçı alsınlar, davullu zurnalı kutlama yapacağız. Ispartaspor bayrağını sonsuza dek dalgalandıracağız. Bugünden itibaren tabelaya baksınlar. Hedef: 7’de 7. Bunu başaracağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum