Çalışkan Müdür

Çalışkan Müdür

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2021 15:40
Çalışkan Müdür

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Isparta merkezine olduğu gibi ilçelere de yatırımlarını aktarıyor. Özellikle gençlerin spor faaliyetlerine yönelik yatırımlarına hız kazandıran Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu kapsamda Yenişarbademli İlçesi’ne sentetik çim yüzeyli futbol sahası kazandırdı. İlçe halkı, ayaklarına kadar gelen hizmetten memnun kaldıklarını belirterek yetkililere hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

Uzak yakın demeden tüm vatandaşları spor ve spor yatırımları ile tanıştırmayı başaran Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, bu yöndeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Getirilen hizmetler ve aktarılan yatırımların yanı sıra, çözüm odaklı anlayışı, çalışkanlığı ile kurumlar arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ön plana çıkan Gevrek’in, çalışmalarına ara vermeden devam ettiğiğ öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.