Çalışkan: 'Tribünler Kırmızı-Siyah Olacak'

Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, forma, kaşkol, polar ve şapka gibi ürünlerin siparişlerini verdiklerini, kışın taraftarların üşümeyeceğini ve her yerin kırmızı-siyaha bürüneceğini ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 10:06
Çalışkan: 'Tribünler Kırmızı-Siyah Olacak'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor’da yönetim, takıma gelir sağlamak amacıyla forma, kaşkol, polar ve şapka ürünleri yaptırıyor.
Ürünler, Emrespor Lokali’nde çarşı merkezinde vb. önemli noktalarda satışa sunulacak. Yönetim, forma, kaşkol, polar ve şapka satışlarından gelir elde etmenin yanı sıra tribünleri kırmızı-siyahlılara büründürmeyi planlıyor.

Bu arada Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, ürünlerinin siparişinin verildiğini ve tribünlerin kırmızı-siyaha bürüneceğini söyledi. 2’de 2 yaptıklarını ve seri galibiyetlerden sonra taraftarlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Çalışkan, Emrespor’a tüm kenttin sahip çıkacağına yürekten inandığını ifade etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum