Çalışkan 'Türkiyede Bir İlki Başardık'

Bölgesel Amatör Lig 7.gruptan şampiyon olarak profesyonel 3.lige yükselen Emrespor Isparta’yı bu sezon başarılı bir şekilde temsil ederek Isparta ilini profesyonel lige taşımanın mutluluğunu yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 23:17
Çalışkan 'Türkiyede Bir İlki Başardık'

Bölgesel Amatör Lig 7.gruptan şampiyon olarak profesyonel 3.lige yükselen Emrespor Isparta’yı bu sezon başarılı bir şekilde temsil ederek Isparta ilini profesyonel lige taşımanın mutluluğunu yaşattı.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada "Mahalle takımının ege şampiyonu olan takımı yenmesi takımımızdaki inancı ortaya koyuyor. Oyuncularımıza, teknik direktörümüze, taraftarımıza ve Emre mahallesi halkına çok teşekkür ediyorum. Takımımızdaki oyuncular ve antrenörümüz memleketlerine geri döndüler. 3. Ligde 25 yaş üstü oyuncuların oynayamadıkları için sil baştan bir Emrespor kadrosu kuracağız. 10-15 gün sonra transfer çalışmalarımız start alacak. Emrespor’un ismi Isparta Emrespor olarak değişecek. Isparta ilinin de isminin geçmesini istiyorduk ve başardık. Profesyonel Lige yükseldiğimiz için Isparta halkından özellikle maddi destek bekliyoruz. Belediye ve Valilik yardım etmelidir.

Isparta 3. lige yükselen takıma ev sahipliği için şanslıdır. Bal ligi profesyonel ligden daha zordur. Çünkü çoğunluğu Belediye takımlarından oluşuyor ve maddi açıdan hiçbir sıkıntıları olmuyor. Bu cehennem gibi olan Ligden şampiyon olarak çıkarak tüm herkese başarımızı kanıtladık. Play-Off’a çıkıp Ege şampiyonu olan Muğlaspor’u yeniyorsunuz.

Belediye Başkanımız Emre mahallesini ziyaret etti ve mutluluğumuza ortak oldu. Başkan Günaydın desteklerini esirgemeyeceğini dile getirdi ve sözünü aldık. Biz sezon başında hedefimizi belirledik, inandık ve başardık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Mahalle takımı olan Emrespor’u 3. lige taşıdık ve zor takımları mağlup ederek şampiyon olduk.

Emrespor’un Genel Kaptan’ı Fehmi Gülver’ede bütün zorlukları başardığı için, bize maddi ve manevi destek olduğu için teşekkür ediyorum. 10 gün sonra transferler yapılacak, benim futbolcularım nerde kalacaklar, nerede yatacaklar ve nerde antreman yapıp futbol oynayacaklar. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek bize tesisler için bize söz verdi. Profesyonel Ligde oynayacak bu takıma tesis şart ve bizde İl Müdürlüğünden destek bekliyoruz. Emrespor taraftarı ve Emre mahallesi halkına bağlılıklarından dolay, desteklerinden dolayı minnettarız ve onlara candan, yürekten çok teşekkür ediyorum.

Her şey maddiyat değildir Emre mahallesinde oturanlar bize sonuna kadar manevi destek verdi. Emre halkı başkanına sahip çıktı ve heykelimi yaptırmak için fotoğrafımı istediler. Böyle sevgi olamaz. Başkan Emre halkını sevdi, Emre haklıda başkanı sevdi. Biz birbirimizi seviyoruz. Caner usta dün heykelin yapımına başladı. Futbolculara ve teknik direktör Sait Taş’a teşekkür ediyorum bu başarıdaki en büyük katkı onların. Herkes evine ve memleketine geri döndü’ diyerek cümlelerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum