Çalışmalar Mahalle Mahalle Olacak

Çalışmalar Mahalle Mahalle Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2015 14:01
Çalışmalar Mahalle Mahalle Olacak

Isparta Belediyesi’nin altyapı ve dayanıklı asfalt ile ilgili başlatmış olduğu çalışmalarda ana arterlerin ardından mahalle sokaklarına yayıldı. Bugüne kadar 240 km dayanıklı asfalt ve altyapı hizmeti sunan belediye ekipleri şimdi de çalışmalarını mahalle mahalle ele alıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını Kepeci Mahallesi 116 Cadde ile 1201 ile 1224 sokakları arasında devam ediyor. Başkan Günaydın, yeni bir aşamaya geçtiklerini ve mahalle mahalle tüm sokakların ele alındığını bu çalışmaların Kepeci Mahallesi’nden başlatıldığını ve ardından İstiklal Mahallesi’ne geçileceğini söyledi.

Şehrin üst mahallelerinde altyapı çalışmalarının bir yandan devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar altyapısıyla birlikte 240 km uzunluğundaki yolların asfaltlandığını kaydetti. Şu anda yeni bir aşamaya geçtiklerini ve ana arterlerin ardından mahallelerin tek tek ele alınmaya başlandığını aktaran Günaydın, bu çalışmalara Kepeci Mahallesi’nden başlandığını dile getirdi. Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu 116 Cadde ile mahallede bulunan 1201 ile 1224 sokaklar arasındaki toplamda 24 sokağın aynı anda altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarına başlandığını kaydeden Başkan Günaydın, Kepeci Mahallesi’nin ardından İstiklal Mahallesine geçileceğini bildirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Tüm mahallelerimiz komple olarak cadde ve sokaklarıyla birlikte ele alınacak. Çalışmalarımızı bundan sonra mahalle mahalle yapacağız. Böylelikle mahallelerimiz iğneden ipliğe bitmiş olacak. Belediye olarak yapmış olduğumuz program dahilinde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaları gerçekleştiren ve büyük bir özveri gösteren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğü’müz çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum