Çalışmalara Ata Toprağından Başladı

Çalışmalara Ata Toprağından Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2015 12:24
Çalışmalara Ata Toprağından Başladı

7 Haziran’da yapılacak olan 25’nci Dönem Milletvekilliği seçimleri için MHP’den aday adayı olan Mehmet Yavuz, çalışmalara ata toprağı olan Şarkikaraağaç’tan başladı.

7 Haziran seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili olan Yavuz, ateşi memleketi Şarkikaraağaç’tan yaktı. Dün baba ocağı Salur Köyüne giden Yavuz, yaptığı ziyaretlerin ardından Şarkikaraağaç İlçe teşkilatıyla bir araya geldi. İlçe teşkilatıyla tanışan Yavuz, seçim ateşini memleketinden yakmak istediğini bunun içinde ilk ziyaretini Şarkikaraağaç’a yaptığı söyledi.

İlçe teşkilatında partililere seslenen Yavuz, “Ata toprağından seçim ateşini yakmak istedik. Bunun için bugün burada sizlerle bir araya geldik. Ben Şarkikaraağaç’ın Salur Köyü nüfusuna kayıtlıyım. İlçemizde ve Isparta’nın çeşitli ilçelerinde pehlivanlık yaptım. Son 3 yıldır da Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatif başkanlığı görevini yürütmekteyim. Memleketin bu kötü gidişatına dur demek ve Isparta’mıza güzel hizmetler getirebilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. Benim derdim yapılacak seçimlerde sıralamaya girmek değil. Davamıza 1 fazla oy nasıl kazandırırız bunun derdindeyim. Ben sıralamaya girsem de girmesen de teşkilatımın yanında yer alacağım. Bizim şu anda yapacağımız şey AKP’nin oyunlarını halkımıza anlatmak. Biz bunları halkımıza düzgün bir şekilde anlatabilirsek 7 Haziran’a kadar partimizin oyunu 7-8 puan artırırız” dedi.

TÜRKİYE ÇOK ŞEYE GEBE
Yapılacak seçimlerin ardından Türkiye’nin çok şeye gebe olduğunu belirten Yavuz, “AKP şuanda HDP ile bir anlaşmaya gitti. HDP seçime parti olarak katılıyor. Bunlar barajı aşamazsa AKP 40-50 milletvekili fazla çıkaracak. Bu da istedikleri 400 milletvekili sayısını tamamlamalarına fırsat verecek. Burada olan tek çelişki HDP barajı aşsa da aşmasa da sorun. Yapılacak seçimlerden sonra Türkiye çok şeylere gebe” dedi.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Isparta’ya daha iyi hizmet getirmek ve Ispartalının sesi olmak için milletvekilliğine aday adayı olduğunu söyleyen Yavuz, yaptığı konuşmanın ardından ilçe teşkilatının sorunlarını dinledi.













       

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum