Çalışmalarımızda Kaliteden Taviz Yok

Çalışmalarımızda Kaliteden Taviz Yok

Yayınlanma:
Çalışmalarımızda Kaliteden Taviz Yok

Isparta Belediyesi planladığı Keçeci Mahallesindeki sokak bazlı çalışmaların altyapı bölümünü bitirmesinin ardından havaların güzel gitmesini fırsat bilerek, asfalt çalışması başlattı. Keçeci Mahallesinde tüm altyapı bağlantıları elden geçirildi, eski ve çürümüş hatlar yenileriyle değiştirildi. Son birkaç günden buyana havaların iyi gitmesini fırsat bilen Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Keçeci Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bundan önce Doğancı Mahallesindeki altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Günaydın, yaşanan soğuklardan dolayı asfalt şantiyesinde üretimi durduklarını, ancak son günlerde iyi giden hava şartlarını değerlendirmek istediklerini söyledi. Havaların düzelmesiyle birlikte kısa zamanda Keçeci Mahallesinin asfalt çalışmalarını da tamamlayacaklarını belirten Günaydın, “Zamanın bir damlasını kaybetmek istemiyoruz. Bu mahallemizi de tamamlayacağız. Alelacele çalışma prensibimiz yok. Çalışmalarımızda ve kaliteden tavizimiz yok. Bu mahallemize de 14 santim asfalt döküyoruz, sıkıştırılmış hali 11 santim olarak gerçekleşiyor. Bu kalınlıktaki asfaltta şehir içinde sağlıklı oluyor. Havaların güzel gitmesinden dolayı açıktan zaman kazanmış olduk. Bu çalışmalarımızın başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum