Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2015 13:57
Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

28 Mart Cumartesi günü seçim bürosunu halkla birlikte açacak olan MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında partisinin merkez ilçe yönetimi ve mahalel temsilcileriyle buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz da katıldı. 7 Haziran ‘da yapılacak seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunan Uçman, “Her gittiğim yerde söylüyorum. Bu seçimler sıradan bir seçim değil. Bu seçim Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün garantisi olan MHP’yi iktidara taşıma seçimidir. Ben de bu partinin bu davanın bir neferi olarak gece gündüz demeden çalışmalarımı sürdüreceğim. Partimizde bu dönem birlikteliği, Isparta ve ülke genelindeki coşkuyu ve yükselişi hep birlikte görüyoruz. MHP iktidarı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 7 Haziran’a kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu milletin umudu MHP’dir. Bize umut bağlayan vatandaşların umudunu boşa çıkarma lüksümüz yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum