Camilerin Musluklarını Çalıp Hurdacıya Sattılar

Isparta Emniyet Müdürlüğü çeşitli camilerden ve mezarlıklardan çalınan musluklarla ilgili yaptığı çalışma neticesinde suça sürüklenen 2 çocuğu yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:16
Camilerin Musluklarını Çalıp Hurdacıya Sattılar

Camilerde ve mezarlıklarda meydana gelen musluk hırsızlığıyla ilgili çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın faili olduğu tespit edilen suça sürüklenen çocuklar H.A ile S.T’yi yakaladı.

Çocuklar ifadelerinde cami şadırvanlarının ve tuvaletlerin musluklarını sökerek hurdacıya sattıklarını söylediler. Bunun üzerine çocukların verdiği adrese giden ekipler işyerinde yaptıkları aramada 52 adet musluk bularak el koydu. Ekipler işyerine çalıntı mala alma suçundan işlem yapıldı. Bulunan musluklar camilere iade edildi.

Çocuk şube müdürlüğünce adli mercilere sevk edilen çocuklardan H.A’nın daha önceden de camilerden musluk çalarak sattığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.