Camuzcu Görevi Bıraktı

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanlığı'nı Genel Mali Sekreter Hayati Yıldız geçici olarak yürütecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2012 10:51
Camuzcu Görevi Bıraktı

Ahmet Camuzcu'nun tayin nedeniyle Türk Sağlık Sen'de nöbet değişimi yaşandı. Camuzcu yaptığı açıklamada 1988 de göreve başladığı Isparta’dan, yine görevi sebebi ile İzmir Foça'ya gittiği kaydetti.

Camuzcu, "1992 yılında Kamusen Konfederasyonumun ve Türk Sağlık Sendikasının kuruluşu ve sendikal mücadelenin İspanya-mızda başlamış olmasıyla sizlerle tanıştık. İyi günümüzde kötü günümüzde birbirimizin yanında olduk. Çünkü biz inandık ki" sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, güzellikler paylaşıldıkça çoğalır." Çalışanlarımızın hak arama mücadelesinde basın olarak sizlere doğru bilgileri aktardık, sizler de bu bilgileri halkımızla paylaştınız, sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. Meydanlarda, mitinglerde, basın açıklamalarında hep yanımızda oldunuz.

Bizim gözümüz kulağımız oldunuz.Bu duyarlılığınız münasebetiyle sizleri tebrik ediyorum.Bu anlamda çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Şahsınızda tüm kamu çalışanlarına ve hassa-ten sağlık çalışanlarına buradan selam ediyo-rum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Hak arama mücadelesinde doğru yerde, doğru sendikanın yanında olmalarını öneriyorum. Bu güç birlikteliği sağlanırsa, gasp edilmeye çalışılan haklarımızın korunması, kaybettiklerimizin geri alınması ancak mümkün olabilir. Beraber olduğumuz zaman diliminde birbiri-mize hak ve hukukumuz geçmiş olabilir.benden yana hakkım var ise helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin. Bu manada hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanlığı'nı Genel Mali Sekreter Hayati Yıldız geçici olarak yürütecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.