Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi

Isparta Türk Ocakları Şehitler Haftası Etkinlikleri Kapsamında "Çanakkale Şehitleri" Konulu Resim Sergisi Açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2011 15:09
Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi

Isparta Türk Ocakları Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Şehitleri" konulu resim sergisi açtı.

IYAŞ Avm'deki serginin açılışına, Vali Memduh Oğuz, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcı, İl Kütür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Isparta Türk Ocakları Şube Başkanı Levent Başyiğit, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, IYAŞ Avm Genel Müdürü Celalettin Çalış ve vatandaşlar katıldı.

Isparta Türk Ocakları Şube Başkanı Levent Başyiğit, serginin açılışında yaptığı konuşmada, düzenledikleri sergi ile ülkenin hangi şartlar altında kazanıldığını yeniden hatırlatmak istediklerini söyledi.

120 eserin yer aldığı resim sergisinin, hafta sonuna kadar açık kalacağını belirten Başyiğit, "O günlerde yaşanan yokluklar içerisinde kazanılan Çanakkale Destanı'nı göstermek ve yağsız tuzsuz un çorbası ve şekersiz üzüm hoşafı ile kazanılan destanı gençlerimize daha iyi anlatabilmek amacıyla bu sergiyi açtık" diye konuştu. Açılışını Vali Oğuz'un yaptığı sergide, ziyaretçilere yağsız tuzsuz un çorbası ve kuru ekmek ikramı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.