Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Kahramanlar TED’de Anıldı

Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Kahramanlar TED’de Anıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 13:13
Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Kahramanlar TED’de Anıldı

Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü sebebiyle TED Isparta Koleji unutulmaz bir program düzenleyerek Çanakkale'yi geçilmez kılan kahramanları andı.

TED Isparta Koleji, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftasını, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan duygu yüklü bir programla andı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program başta başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşuyla devam etti.

Ortaokul Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Serdar Tefci günün anlam ve önemini anlatan duygusal bir konuşma yaparak dinleyicilere savaş yıllarını yeniden yaşattı.

Türk şiirinin en seçkin örneklerinin öğrenciler tarafından okunduğu programda müzik öğretmenleri eşliğinde TED Isparta Koleji Öğrenci Korosu tarafından savaş yıllarını dile getiren şarkılar seslendirildi.

Programın sonunda ise kolejin drama öğretmeni tarafından hazırlanan son derece duygu yüklü olan ve o günleri yeniden yaşatan, "Bir Destandır Çanakkale" adlı oyunun öğrenciler tarafından sahnelendi.









HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.