Canan Bayram - Isparta'nın Gülleri (Video)

Sanatçı Canan Bayram'ın seslendirdiği ve Isparta görüntüleri ile süslediği klip: Isparta'nın Gülleri

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2019 19:08
Canan Bayram - Isparta'nın Gülleri (Video)

Canan Bayram seslendirdiği ve Isparta görüntüleri ile süslediği klip: Isparta'nın Gülleri türküsü.

Canan BAYRAM Kimdir?

05.04.1992 yılında Denizli'ye bağlı Çivril ilçesinin Özdemirci kasabasında dünyaya gelmiş. Öğretmen çocuğu olan Bayram, babasının mesleğinden dolayı 1996-98 yıllarında Mardin Midyat’ta yaşamış olup, 1999 yılında Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesine yerleşmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Evciler Nedim Turan İ.Ö. Okulu'nda tamamlamıştır. 5-6 yaşlarında bağlama çalan babasını dikkatle izleyen ve merak eden Bayram, eline süpürge alıp babasını taklit etmekle müziğe ilk adımını atmıştır. Bayram; kova, tas gibi malzemelere vurarak ritm kulağını geliştirmiştir. Kendisindeki müzik yeteneğinin zamanla daha ileri gittiğini gören babası, kendisinin de isteği üzerine yetenek sınavlarına hazırlanmasında sonuna kadar destek olmuştur.

Okul hayatına Isparta Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam eden Bayram, mezun olduktan sonra Afyon Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Ses Eğitimi Bölümü'nü üçüncülükle kazanmış ve üniversite hayatını Afyonkarahisar’da tamamlamıştır. Üniversite okurken bir yandan birçok radyo televizyon kanallarında programlara katılıp sanatını daha ileri seviyelere taşımıştır.

Aynı zamanda karşısına çıkan güzel fırsatları değerlendirip, üniversite yıllarında kendi bestelerine klipler çekip, birçok insanın kendisini tanımasına olanak sağlamıştır. Bu sayede birçok ilde konserler vermiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum