Çandır'da Ne Oluyor?

Yetkililerden Farklı Açıklamalar Geliyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2021 10:06
Çandır'da Ne Oluyor?

Sütçüler- Çandır'da çıkan orman yangının ardından yetkilerden gelen farklı açıklamalar vatandaşların kafasını karıştırdı. 

Dün akşam saatlerinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Başta Muğla olmak üzere diğer bölgelerde de yangınla mücadelede arkadaşlarımız gayret sarf ediyorlar. Isparta Sütçüler bölgesindeki yangın kontrol altına alındı" açıklaması sevindirmişti.

 Ancak, İletişim Başkanlığı'nın bu sabah yayınladığı bilgilendirme paylaşımında Sütçüler Orman Yangının devam ettiği bilgisi yer aldı. 

İletişim Başkanlığı'nın yayınladığı ve 4 Ağustos 2021 09:30 itibariyle notuyla paylaşılan bilgilendirmede Isparta'da 1 orman yangının kontrol altına alındığı ve 2 yangının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. 

1-074.jpg

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 3 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği Çandır ziyaretinde yaptığı açıklamada yangının gece itibariyle kontrol altına alınmasını umduklarını ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum