Caner: 'Bende Kaçacak Göz Var Mı?'

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna 2.5 ay önce atanan Sabri Caner, okul müdürleri ile milli eğitim çalışanlarının da katıldığı bir toplantıda yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 12:56
Caner: 'Bende Kaçacak Göz Var Mı?'

Kendisinin 5 ay süreyle atandığı yönündeki spekülasyonlara değinen İl Milli Eğitim Müdürü Caner, “Göreve geldikten 21 gün sonra Milli Eğitim Müdürü icraatlarını anlatsın dediler ama 21 günde bir maydanozu biçemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Caner “Ben göreve başladıktan 21 bir gün sonra, Milli Eğitim Müdürü icraatlarını anlatsın diye ifadelerle karşılaştım. Maydanoz ekseniz 21 günde biçemezisiniz. Bu süre zarfında ancak dairedeki arkadaşlarınızı tanımaya çalışırsınız. Yaklaşık olarak 2,5 ay oldu göreve başlayalı. Heyecanla aşkla, kendi kendime 24 saatin 4 saatini ayırdım. Ama 20 saat fiilen Isparta’da eğitim adına neler yapabiliriz? Neyi geliştirebiliriz? Değerli mesai arkadaşlarımla istişare ederek, fikirlerine başvurarak neyi nasıl yapalım diye çalıştım. Bence bu süre zarfında iyi sonuçlar aldığımı da düşünüyorum.

Basına yansıtıldığı gibi müdür 6 için geldi, 1 ayı gitti 5 ayı kaldı, üç ay sonra nasıl olsa gidecek. Bu sözlere asla itibar etmeyin. Bunu ancak sayın bakanımız takdir eder. Ben 1 gün gelmedim. Size ilk gün söylemiştim. Bendeki heyecan şudur. Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışacağım, yarın gidecek psikolojisinde olacağım. O nedenle ne bir tereddüdüm, nede bir korkum var.

Ben bu camia ile çalışmak istiyorum. Ama şu veya bu şekilde küçük hesapların peşine düşerek, müdür yarın gidecek öbür gün gidecek, kimse yanlış anlamasın kaçacak göz bende var mı? Asla! Çalışacağız, üreteceğiz. Eğitimde kaliteyi nasıl artırır niteliği nasıl geliştirebiliriz temel düşüncemiz budur. Bunu bir daha söylemeyeceğim. Lütfen bunu herkes bilsin. Sayın bakanımız bir şey demediği sürece bir görevimizin başındayız, takip ediyoruz, ve her zaman çalışacağız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum