Caner İçin Kritik Açıklama

Inter, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Caner Erkin için girişimlerini sürdürüyor. Menajer Batur Altıparmak bu haberi İtalyan basınına doğruladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2014 12:27
Caner İçin Kritik Açıklama

Yaz transfer döneminin gözde isimlerinden biri haline gelen Caner Erkin ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dün Türk basınında çıkan haberlerde 25 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti.

Fakat Calciomercato’ya açıklamalarda bulunan yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak sözleşme imzalama haberlerini yalanlarken, “Ortalıkta bazı dedikodular var ama Caner henüz hiçbir yere imza atmadı. Türkiye’de çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.

Inter ve Roma’nın Caner’e olan ilgilerini doğrulayan Altıparmak, “Evet Inter ve Roma oyuncumla ilgileniyor. Ama şu ana kadar onlardan resmi bir teklif almadık. Neler olacak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.