Caner Okul Bahçelerinin Ağaçlandırılması İçin Destek İstedi

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, okul bahçelerinde çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışması için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 15:37
Caner Okul Bahçelerinin Ağaçlandırılması İçin Destek İstedi

Isparta Belediye Başkanı Günaydın'ı makamında ziyaret eden Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Isparta Belediyesi'nin kent genelinde başlattığı ağaçlandırma çalışmalarından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Okul bahçelerinde çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması yapmak istediklerini belirten Caner, Başkan Günaydın'dan destek istedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, eğitime her konuda büyük destek verdiklerini belirterek, öğrencilerin spor ve diğer faaliyetlerine engel vermeyecek şekilde okul bahçelerinde ağaçlandırma çalışması yapabileceklerini söyledi.

Halıkent Mahallesi'nde yapımı devam eden Minikent Ormanı ile Halıkent İlköğretim Okulu ve Halıkent Lisesi'nin bahçelerinin bütünleştirildiğini anlatan Günaydın, benzer çalışmaların diğer okullarda da işbirliği içinde yapılabileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.