Caner Tayfur Yeni Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Isparta İl Emniyet Müdürü iken Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Caner Tayfur, bugün görevine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 00:38
Caner Tayfur Yeni Görevine Başladı

Ordu’dan merkeze alınan İsmail Dalkılıç’ın yerine atanan Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevine başladı.

Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Bayburtlu olması ve daha önce Rize’de görev yapmış olması münasebetiyle Ordu ili hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti. Tayfur, “Görev sürem süresi içerisinde Ordu iline en iyi şekilde hizmet edeceğim. Vatandaşlarımızın huzur ve asayişi yönünden gerekenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

CANER TAYFUR KİMDİR?
1966 Bayburt doğumlu olan Ordu Emniyet Müdürü, 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı. Sırasıyla Sivas, Kilis, Rize, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’nde görev yaptı. 29 Haziran 2012 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden ve Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Tayfur, Isparta Emniyet Müdürü iken, son kararname ile Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Evli ve 2 çocuk babası Tayfur, Fransızca biliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.