Cangül, Elazığ Emniyet Müdürü Olarak Atandı

Cangül, Elazığ Emniyet Müdürü Olarak Atandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2016 16:16
Cangül, Elazığ Emniyet Müdürü Olarak Atandı

Bir dönem Isparta'da İstihbarat Şube Başkanlığı ve Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Doğan Cangül, Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne PKK tarafından düzenlenen ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı bombalı intihar saldırısından sonra Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine alındı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne ise Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül atandı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne geçen perşembe günü PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı intihar saldırısından sonra Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Ankara'ya alındı.

Ocak 2014 tarihinden beri Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Nihat İşlek, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na alınırken, yerine Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül ise Elazığ Emniyet Müdürü olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum