Canlı Yayında Haciz Haberi Gerilimi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın “Belediyemizin haberleri Türkiye’ye yayıldı, Kanal D’de, CNN’de bizim haberlerimizi çıkartıyorlar” söylemine gazeteci Mehmet Erçakır Tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2014 10:18
Canlı Yayında Haciz Haberi Gerilimi

 Canlı yayında Başkan Günaydın’a, “O haberi, DHA (Doğan Haber Ajansı) Muhabiri olarak ulusal basında ilk kez ben duyurdum. Bu durumda siz bana ve gazeteciler olarak bize tepki gösteriyorsunuz. Sonuçta bir belediyenin tüm gayrimenkullerine el konulması bizim için haber değeri taşıyan bir konudur. Gazeteciler olarak bunu haber yapmamak bize yakışmaz” dedi.

Bunun üzerine yanlış anlaşılma olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Siz bu haberleri yapıyorsunuz ama birilerinden bilgi alıp da yapıyorsunuz. Bu durumu birileri sizlere söylemese nereden bileceksiniz?” şeklinde tepkisini sürdürdü.

Gazeteci Erçakır ise, ‘Belediye Gayrimenkullerine Haciz’ başlıklı haberi ilk kez Kanal32 TV’nin duyurduğunu ardından diğer gazetelerin buradan hareketle olayı araştırdığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum