Canlı Yayında Şok Tepki (Video)

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, Kanal32'de canlı yayınlanan Çizgi Ötesiprogramında Atatürk'e hakaret eden Akit'e öyle bir tepki gösterdi ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2015 15:01
Canlı Yayında Şok Tepki (Video)

Kanal32 ekranlarında her hafta Salı günleri 21:00'de canlı olarak yayınlanan Çizgi Ötesi Programı bu hafta yine çok konuşulacak.

Mustafa Kahraman'ın moderatörlüğünü yaptığı programın bu haftaki konuğu CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol'du. Ajans32 Haber Müdürü Bora Tüfekli'nin de konuk gazeteci olarak katıldığı programda Akit Gazetesi'nin internet sitesinden yapılan 10 Kasım'la ilgili tepki toplayan yayına bir tepki de CHP İl Başkanı Senayi Demirkol'dan geldi.

Akit Gazetesi'nin internet televizyon kanalındaki "Zulüm 1938'de son buldu" başlıklı yayını saygısız, ahlaksız ve onursuzca bulduğunu kaydeden Demirkol, canlı yayın esnasında yanında getirdiği Akit Logosunu yırtarak, "Bu saygısızlığa tepki gösteriyor ve sizlerin huzurunda bu gazeteyi yırtıp atıyorum" dedi.




PROGRAMLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLER
GÜN İÇİNDE AJANS32'DE OLACAK!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum