Çapraz'dan Sert Sözler: "Adam Olmak Haysiyet Meselesi"

Çapraz'dan Sert Sözler: "Adam Olmak Haysiyet Meselesi"

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2015 13:47
Çapraz'dan Sert Sözler: "Adam Olmak Haysiyet Meselesi"

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, MHP'de iki dönem milletvekilliği yapmış Nevzat Korkmaz'a çok sert sözlerle yüklendi. Çapraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi.

1 Kasım 2015 genel seçimlerinden sonra siyaseten bitmiş olan Nevzat Korkmaz'ın son günlerde kendini pazarlama girişimlerini hayretle karşılamaktayız. Milliyetçi Hareket Partisinin kendisine 2 dönem Milletvekilliği vermesine rağmen Milliyetçiliği ve Ülkücülüğü benimseyemediğini bizler çok iyi bilmekteyiz.

"Ülkücülük yaparak seçim kazanılmıyor, Ülkücü olmayanların görev başında olması gerekir" cümlesi hala hafızamızda tazeliğini korumaktadır. Ülkücü Gençler'e "Bozkurt işareti yapmayın, içimizde Akp'liler var rahatsız olurlar" dediğini de unutmadık. Dönemin Antalya Milletvekili Sayın Tunca Toskay'ın bir ilçede yaptığı konuşmada 17-25 Aralık sürecini ve ayakkabı kutularıyla para sayma makinelerinden bahsetmişti. Programın Devamında Senirkent ilçemize giderken yolun yarısında konvoyu durdurmuş ve " benim geri dönmem lazım ayakkabı kutularından para sayma makinelerinden bahsedildi. Akp'liler bize oy verecekti. Tayyip Erdoğan'a laf edilince kırıldılar benim onların gönlünü almam lazım" derken ki karakterini ve samimiyetini de unutmadık. "Ülkü Ocaklarına Ülkücü olmayan ocak başkanı atamamız lazım" diyerek haddini aştığın günleri de unutmadık. 22 Şubat 2015 tarihinde Şehidimiz Fırat Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılınacağında 21 Şubat günü " Yarın Antalya Il kongresine gitmem gerekiyor, Divan Üyelerimiz var görünmem lazım seçimler yaklaşıyor" diyerek taklacılığın son noktasını sergilediğini de unutmadık.

Daha unutmadığımız çok şey var. Dün bunları yüzüne de söyledik söylemeye de devam ederiz. Ülkücüler kendi geleceklerini kendileri tayin ederler. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Ama o şahsın unutmaması gereken; Adam olmak cinsiyet meselesi değil haysiyet meselesidir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum