Cardozo Müjdeyi Verdi

Sarı-lacivertlilerin yolunu gözlediği Oscar Cardozo'dan flaş açıklamalar geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2013 11:27
Cardozo Müjdeyi Verdi

Fenerbahçe taraftarlarının transferi için adeta saatleri saydığı Benfica'nın dünyaca ünlü yıldızıOscar Cardozo , sarı-lacivertli kulüp ile her konuda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Sabah'ın haberine göre; Ülkesinde yayın yapan Cronica Gazetesi'ne konuşan 30 yaşındaki futbolcu, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim. Geçen yıl Benfica'nın beni göndermek istememesine saygı gösterdim. Ama benim de saygıya ihtiyacım var. Benfica için herşeyi yaptım. Şimdi Türkler için her şeyi yapmak istiyorum. Elbette para da önemli, ama Fenerbahçe'yi istememin ana nedeni bana gösterdikleri saygı. Benim için kulübü anlatan özel videolar hazırlamışlar. İnanılmaz bir taraftarı var. Ayrıca inanılmaz bir tarihe sahipler. Fenerbahçeli taraftarlardan, mailime ve telefonuma Portekizce ve İspanyolca mesajlar geliyor" dedi.

Tecrübeli golcü, "Son 4 yılda bir kez 30 golün altında attım. Fenerbahçe'ye goller atmak için gideceğim. Aldığım parayı ve gördüğüm saygıyı hak etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.