Cardozo'da Flaş Gelişme!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından Portekiz basını ciddi bir iddia ortaya attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2013 12:35
Cardozo'da Flaş Gelişme!

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından 2+1 yıl men etmesi Portekiz basınında da geniş yankı buldu. Portekiz basını, sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği Benfica'lı Oscar Cardozo'nun transferini beklemeye aldığını iddia etti.

Sporx'te yer alan habere göre; Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberde, sarı-lacivertlilerin idari menajeri Hasan Çetinkaya'nın Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira ile Çarşamba günü Lizbon'da bir araya geleceği ancak UEFA'nın kararının ardından bu görüşmenin iptal olduğu belirtildi.
Ayrıca bu görüşmede Fenerbahçe'nin Cardozo için 15 milyon euroluk peşin ödeme yapmayı garanti etmesi beklenirken, sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olması nedeniyle büyük zarara uğradığı ve geri adım attğı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin Cardozo transferiyle ilgili girişimlerini durdurmasının ardından, Paraguaylı golcünün Napoli ya da Liverpool'a gidebileceği öne sürüldü. Haberde iki kulübün 30 yaşındaki futbolcunun maliyetini yüksek bulduğunun altı çizilirken, teknik direktör Jorge Jesus'un istememesine rağmen Cardozo'nun Benfica'da kalabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.