Çarıksaraylarda Yangın: 1 Ev Kül Oldu!

Çarıksaraylar Kasabası Suvar Mahallesinde sobadan çıktığı tahmin edilen evde başlayan yangın, 1 evi kullanılamaz hale getirirken, bitişiğindeki bir başka evin çatısında da zarara neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2013 15:24
Çarıksaraylarda Yangın: 1 Ev Kül Oldu!

Olay, saat 12.30 sıralarında Hüseyin Sadıç’a ait evde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Sadıç’a ait evde yangın başladı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın alevlerin çoğalması ile birlikte evi tamamen sardı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen Çarıksaraylar, Çiçekpınar ve Şarkikaraağaç Belediyelerine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Müdahaleye rağmen yangın bitişikte bulunan Ahmet Ambar’ın da evine sıçradı. Ekipler, 3 saat boyunca yangınlara müdahale etti.
Yangında, ölen yada yaralanan olmazken, Hüseyin Sadıç’ın evi tamamen, Ahmet Ambar’ın evi ise kısmen yanarak zarar gördü.

Ahır Yangınında Hayvanlar Son Anda Kurtarıldı

Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar Kasabası suvar mahallesinde, evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Ahır içerisinde bulunan 2 adet büyük baş hayvan, telef olmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Ola ile ilgili Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı soruşturma başlatırken yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.