Çarkacı Yönetim Anlayışını Açıkladı

Şarkikaraağaç'ın BBP’li yeni Belediye Başkanı İsa Çarkacı, eski Belediye Başkanı Şafak Ufacık’tan belediye başkanlığı görevini, düzenlenen törenle teslim aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2014 11:25
Çarkacı Yönetim Anlayışını Açıkladı

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Çarkacı, “ Büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleşen, demokrasi ve hizmet yarışı olarak gördüğüm 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde şahsıma ve ekip arkadaşlarıma verdiğiniz destek için hepinize sonsuz minnet ve saygılarımı sunarım. Allah cümlenizden razı olsun” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çarkacı, “ Başka başka siyasi partilerin taraftarı olup, gönlünü, yüreğini, desteğini bize veren, ilçemiz gelişsin büyüsün, kutuplaşmalar son bulsun, sevgi ve kardeşlik hakim olsun, utanılacak değil övünülecek bir ilçede yaşayalım diyerek siyaseti ikinci plana atan değerleri hemşerilerime de ilçemiz için gösterdikleri bu fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çarkacı, “Ayrıca seçimin güvenlik içerisinde geçmesini sağlayan, adil ve barış içerisinde bir seçim yapılmasına katkı veren tüm kamu çalışanlarına, adliye mensuplarına ve kolluk kuvvetlerine de teşekkür ediyorum. Allah’ıma şükürler olsun ki kavgasız, gürültüsüz ve üzücü bir olay yaşamadan seçim sürecini tamamladık. Bunda emeği geçen tüm partilere, adaylara ve görevlilerle huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşerilerimiz Şarkikaraağaç olarak biz on bin kişilik büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin tüm fertlerine, ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan, sevgiyle, eşit hizmet verebilmek için çatısı altında seçime girdiğim Büyük Birlik Partisi’nin rozetini ilçe başkanına teslim ediyorum. Şuandan itibaren tüm Şarkikaraağaç’ın ve Şarkikaraağaçlının belediye başkanıyım. Büyük Şarkikaraağaç sevdası hedefimize hep birlikte el ele yürüyeceğiz. Bu hedefe olumlu katkıda bulunmak isteyen herkes başımızın tacı olacaktır” dedi.

Çarkacı son olarak, “Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gayret bizden, Tevfik Cenab-ı Allah’tandır” dedi.

TÖRENDE BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Törende konuşma yapan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcı Ahmet Gürhan, “Bundan yaklaşık 1 ay önce ben yine Şarkikaraağaç’taydım ve ilçeye girerken çok üzülmüştüm. Belediye başkan adayımıza üzüntümü bildirmiştim. Sayın başkan siz burada belediye başkanı olacaksınız ama önce bize bir söz verin. Öncelikle Şarkikaraağaç’ın çevre düzenlemelerini yapacaksınız. Burası Isparta’ya yakışan bir ilçe değil demiştim. Şarkikaraağaç’ta bize oy verenlere gönülden teşekkür ediyorum.

Ben bu samimiyeti gelip burada gezdiğim zamanlarda görmüştüm. Siz o zaman belediye başkanımızı seçmiştiniz zaten. Hepinizden Allah razı olsun diyorum. Burada endişeleriniz var biliyorum. Çözüme kavuşmasını istediğiniz hizmetler var. Büyük Birlik Partisi 20 yıllık siyasi hayatında doğru nerdeyse her zaman doğrunun yanında olmuştur. Bizim özelliğimiz bu ve bunu başkanımızın hizmetlerinden göreceksiniz. Dik duran, düz giden, doğrudan ayrılmayan bir belediye başkanı. Ben size başkanımızı size emanet ediyorum ve ben başkanımıza kefilim demiştim. Sizlerde hangi siyasi partiden olursa olsun başkanımızı desteklediniz. Başkanımızın burada ifade ettiği gibi, “ben parti rozetini çıkarıp, tüm Şarkikaraağaç’ın başkanı olacağım” dediği gibi, ben de başkanımıza sonuna kadar kefilim. Sizin başkanınız olacak ve çalışanlar da size hizmet edecek. Daha önce de söylediğim gibi bizim başkanlarımızın şeffaf olması önemli. Size kapısı her zaman açık olacak. Sorunları sizlerle çözecek ve sizlerle beraber olacak. Başkanımız sizlerin istemediği hiçbir konuda olmayacak. Biz başkanımıza sonuna kadar destek olacağız. Her türlü projesini, iş takibi biz genel merkez olarak destekleyeceğiz.

Buranın çok borcu olduğunu biliyorum ve öncelikle bu borçların ödenmesi için gayret sarf edeceğiz. Bu arada buradaki daha önceki görev yapan belediye başkanımıza da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. O insan da bu milletin bir evladı. Bir çok hizmet yapmış, bir çok hizmet te yarım kalmış. Ben yine de kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak istiyorlar. Sürekli bir çatışma içerisinde olup bu çatışmadan hem içeride hem dışarda fayda sağlayacak olanlar var. Biz milli beraberliğimizin ve bütünlüğümüzün bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Sağcısı solcusu diğer partilere de oy vermiş vatandaşlarımızla birlikte Şarkikaraağaç’ın gelişmesi için çaba sarf edeceğiz. En öncü ve en ileri belediye bizim olsun diyeceğiz ve sahip çıkacağız. Bunun için en başta tüketen bir belediye değil üreten bir belediye olacağız. Sizin de desteklerinize ihtiyacımız var.

Çalışanlarımızın kaygıları var. Büyük Birlik Partisi’nde hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak yok arkadaşlar. Biz ekmek vereceğiz. Biz üreten belediye olacağız. Biz ekmek kapısı açacağız. Mevcut çalışan arkadaşlarımızı işten çıkarmak ve ötekileştirmek bizim partimizin yapısında da vicdanında da yoktur. Çalışan arkadaşlarımız işlerine devam edecekler. Başkanımıza ve sizlere hizmet edecekler. Sizler de bu arkadaşlarımıza destek vereceksiniz. Başkanımız size emanet. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.