Carlinhos, Sarı-Kırmızıya Geliyor

Galatasaray'ın transferini büyük ölçüde bitirdiği Brezilyalı futbolcuyla ilgili son pürüzleri gidermek için Taffarel devreye girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2013 14:00
Carlinhos, Sarı-Kırmızıya Geliyor

Cim Bom sol bek arayışlarına noktayı koymak üzere. 26 yaşındaki oyuncunun bu hafta içinde imzaya gelmesi bekleniyor...
Çok uzun bir süredir Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan Carlinhos için oyuncunun kendisi ve kulübüyle büyük ölçüde mutabakat sağlanmıştı. Aradaki ufak pürüzleri gidermek için kaleci antrenörü Taffarel görevlendirildi. Brezilyalı hocanın bugün Fluminense yöneticileriyle görüşerek işi bitirmesi bekleniyor. Carlinhos’un bu hafta içerisinde Türkiye’ye getirilerek resmi sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Fluminense’ye yaklaşık 6.5 milyon Euro tutarında bir bedel ödeneceği tahmin ediliyor.

Yerine adam aranıyor!
Ancak Galatasaray Yönetimi’nin transfer görüşmeleri sırasında bu parayı taksitler halinde ödeme konusunu gündeme getirdiği, bu ve benzeri konularda meydana gelen pürüzlerin giderilmesi üzerinde çalışılacağı belirtildi. Hatta Fluminense’nin, Carlinhos’un yerine sol bek arayışlarına geçtiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.