Carlos'tan Sivas'ı Heyecanlandıran Hamle

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 11 yıl formasını giydiği Real Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2014 16:00
Carlos'tan Sivas'ı Heyecanlandıran Hamle

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor.

Futbolculuk kariyerinde Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemlibaşarılara imza atan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve ilk teknik direktörlükdeneyimini Sivasspor'da yaşayan Carlos, 11 yıl top koşturduğu Real Madrid'i hazırlık maçı için Sivas'a getirmeyi arzuluyor.
İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'i Sivaslı futbolseverlere izlettirmek isteyen Carlos, Sivasspor ile Real Madrid'in hazırlık maçı yapması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtiyor.

Hedef, Avrupa kupalarına katılmak
Sivasspor'a atak bir futbol sergileten ve futbol kamuoyunun takdirini kazanan Carlos, ligde yaptığı 18 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 32 puan toplayan takımına zirveyarışında güveniyor.
Carlos, bu 18 maçta rakip fileleri 34 kez havalandıran ve lider Fenerbahçe'den sonra ligin en golcü ekibi olan Sivasspor'un, sezonu üst sıralarda tamamlaması ve gelecek sezon Avrupakupalarında mücadele etmesi için çaba sarf ediyor.

Brezilyalı Carlos, üst düzey bir takımı Sivas'a getirme planıyla ilgili soru üzerine, "Barcelona biraz zor ama Real Madrid'i Sivas'a getirmek için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı.
Carlos, "Real Madrid takımında çok fazla tanıdıklarım olduğundan dolayı hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Henüz bir tarihveremem ama Sivas şehri, bunu hak ediyor" diye konuştu.

"Şampiyonluk yarışında yavaş yavaş ilerliyoruz"
Sivasspor'un şampiyonluk yarışındaki iddiasının sorulması üzerine, Carlos, "Şampiyonlukyarışında yavaş yavaş ilerliyoruz, bir şeyleri toparlayarak, düzelterek devam ediyoruz. Bunları sezon sonuna kadar düzeltmeye devam edeceğiz. Bakalım ne olacak " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.