Çarptı Kaçtı Pişman Olup Teslim Oldu

Gurbetçinin otomobil ile çarptığı 11 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 11:58
Çarptı Kaçtı Pişman Olup Teslim Oldu

Yalvaç’ın Yağcılar köyünde meydana gelen kazada 1 çocuk yaşamını yitirdi.

Köy içerisinde Isparta-Yalvaç karayolu üzerinde meydana gelen kazada 11 yaşındaki Hüseyin Karataş’a Fransa’da işçi olarak çalışan Kemal Karabulut çarptı. Çarptığı çocuğa yardımcı olmak yerine paniğe kapılıp kaçan sürücü kayıplara karıştı.

Çevredekilerin haber vermes, üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri ilk müdahalenin ardından çocuğu Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Serviisine kaldırdı. Buradan da Isparta SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen yaralı yolda yaşamını yitirdi.

JANDARMAYA TESLİM OLDU
Kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçan 20 yaşındaki sürücü Kemal Karabulut İlçe Jandarma Karakoluna giderek teslim oldu. Sürücünün kazadan sonra çocuğun öldüğünü sanarak paniğe kapılıp kaçtığı olaydan üzüntü duyduğu ifade edildi.Sürücünün bir süre önce ailesi ile izine geldiği ve Hüyüklü beldesinde ikamet ettiği bildirildi.

Nurettin Arkan - Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum