CarrefourSA Isparta'ya Şube Açacak

CarrefourSA Isparta'ya Şube Açacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2015 19:03
CarrefourSA Isparta'ya Şube Açacak

Bir İş İlan Sitesinde açılan ilanda CarrefourSA'nın Isparta ve Burdur'da CarrefourSA Super (200 metrekareyi geçmeyen) yeni şube açmayı planladığı, açılacak şubelere şu özelliklerde eleman aradıkları ilan edildi.

İş Açıklaması

Isparta da açılacak olan CarrefourSA Süper mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.
Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, mal bedelinin nakit olarak veya kredi kartı ile tahsil edilmesi, müşteriye fatura verilmesi, vb.
Reyon Elemanı: Şarküteri, Sebze - Meyve, Kuru Gıda reyonları ve Mal Kabul için tam zamanlı çalışacak; mağazada satılan gıda, temizlik, giyim, vs. gibi ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketlerinin yapıştırılması ve kontrol edilmesi, raflardaki ve depodaki malların miktar takibinin yapılıp, sipariş verilmesi vb.
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

- Dinamik bir ortamda çalışacak,
- Çağdaş, güvenilir, özgüvene ve özdenetime sahip,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, aktif ve güler yüzlü,
- 18 - 35 yaş arası,
- En az Lise mezunu, (açık lise okuyanlar dahil)gençlere sesleniyoruz...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum