Çarşamba Pazarında Çalışmalar Tamamlandı

Çarşamba Pazarında Çalışmalar Tamamlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2016 12:50
Çarşamba Pazarında Çalışmalar Tamamlandı

Davraz Mahallesinde bulunan Çarşamba Pazaryerinin yan saçaklarının yapım çalışmaları tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları tamamlanan ve yeniden pazar esnafının yerini aldığı pazaryerinde incelemelerde bulundu.

Çarşamba Pazarı yan payandalarının yapım çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yağmur ve güneşli havalarda esnaf ve vatandaşların etkilenmeyeceğini söyledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte pazaryerinde 2 bin 500 metrekarelik bir alan daha kazanıldığını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapım çalışmalarının sözleşmeden 20 gün önce tamamlandığını dile getirdi. Günaydın, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çarşamba ve pazar günleri kurulan pazaryerimiz yine kapalı pazaryerine geçmiş oldu.

Pazar esnafımız tekrar eski yerlerine geçmiş oldu” dedi.Pazar yerindeki çalışmalardan dolayı esnafın bir süre cadde üzerinde hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Günaydın, “Bu süre içerisinde esnafımızdan hiçbir serzeniş gelmedi. Esnafımız bizlere yardımcı oldu. Pazar esnafımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Isparta’ya yakışır bir çarşının yapımını tamamladık. Esnafımıza ve halkımıza bereketli alışverişler diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum