Çarşı Esnafını Ziyaret Eden Uzaktaş, Destek Sözü Aldı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2014 00:32
Çarşı Esnafını Ziyaret Eden Uzaktaş, Destek Sözü Aldı

 AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, şehir merkezinde Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Isparta İl Başkanı Kamil İnci, Belediye Meclis üyesi Adayı Ali Sapan ve bazı partililerde hazır bulundu.

Esnaflardan, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Uzaktaş, Isparta’nın hizmete ihtiyacı olduğunu ve bulun AK Parti belediyeciliği döneminde gerçekleştireceklerini kaydetti.

Esnaflarla bir araya gelen Uzaktaş, AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri anlatıyor ve destek istiyor. Büyük ilgi ve teveccühle karşılanan Uzaktaş “Esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek not edeceğim. AK hizmeti anlatacağım dedi.  Seçimlerde Isparta, ilçeleri ve beldelerini alarak hizmet yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimde kazanan Isparta olacak. 11 yıllık iktidarımızda yapılan hizmetlerin üstüne daha da çok koymak için var gücümüzle çalışacağız. Yerel yönetimlerdeki yaptığımız hizmetler ortadadır. Isparta tekrar AK Parti diyerek hizmet yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.

                                                                        


 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum