Çarşı Köy Okullarına Koşuyor

Beşiktaş ÇARŞI grubu Türkiye genelinde maddi imkânsızlıklar içinde okuyan köy okullarındaki çocuklar için yardım kampanyası düzenliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2013 12:18
Çarşı Köy Okullarına Koşuyor

Türkiye’nin en ücra köşelerindeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek amacıyla başlayan kampanyaya Çarşı Isparta Grubu ve SDÜ Uni BJK Grubu sessiz kalmadı. İstanbul’dan start verilen ve tüm Türkiye’ye yayılan “Köy Okulları Yardım Kampanyası” projesi Isparta’da da büyük ilgi görüyor.

Türk Kızılay’ın da destek verdiği ve Türkiye’nin her yerindeki köy okullarında imkânsızlıklar içinde okumaya çalışan çocuklara koştuklarını söyleyen Isparta Çarşı Grubu ve SDÜ Uni BJK Grubu kampanya kapsamında Türkiye genelinde 110 okula toplamda 10.000 üzerinde yoksul çocuğun bulunduğu köy okullarına kırtasiye malzemesi defter, kalem, silgi, boya kalemi, kalemtıraş, çanta eldiven, atkı, bere, bot ve mont oyuncak, ayakkabı, çorap ve BJK atkısı alarak yardımı yapılması amaçlanıyor.

Bu süreçte hiçbir şekilde nakit yardım kabul edilmeyeceğinin de altını çizen Isparta Çarşı Grubu yardımların önce İstanbul’da toplanacağını oradan da bahsi geçen okullara dağıtılacağını söyledi. Ayrıca yardım çerçevesinde gördükleri ilginin diğer takımlardan da geldiğini kırtasiye yardımı yaptıkları söyleyen Isparta Çarşı Grubu bu proje ile yoksul öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu daha fazla okula ve öğrenciye ulaşabilmek için destek beklediklerini dile getirdiler.
Belediye İşhanı önü, Gülkart Dolum Gişeleri karşısında Cumartesi akşam 19:00’e kadar yardımları kabul edeceklerini söyleyen Isparta Çarşı Grubu ve SDÜ Uni BJK tüm Ispartalı hayır sever vatandaşları stantlarını bekliyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum